Sobre GTT i la seva trajectòria 

GTT va ser fundada l'any 1994 per en Miquel Martínez, un professional experimentat en el sector del transport des dels anys 70. Com a empresa pionera, vam innovar externalitzant per primera vegada els serveis de transport de gran tonatge i courrier. Aquesta visió ens ha permès liderar el servei urgent a nivell europeu, especialitzant-nos en viatges que requereixen una resposta immediata. Optimitzem els temps de trànsit mitjançant tot tipus de vehicles, emprant principalment camionetes i camions petits, que ens permeten ser més àgils en el viatge, en els processos administratius i tràmits Duaners.

Els nostres equips treballen incansablement, conduint de dia i de nit per tota Europa. En els viatges més llargs, dos conductors es relleven per conduir per torns, garantir que la mercaderia estigui sempre vigilada i arribi segura al seu destí. Hem superat tempestes, trànsits impossibles, incidents, controls fronterers i hem carregat amb agilitat per retornar ràpidament cap a Andorra, gestionar la duana i lliurar la mercaderia directament als nostres clients.

Amb una visió renovada per superar fronteres, GTT va elevar el servei de transport urgent a una dimensió internacional, per terra, mar i aire. Gràcies a una xarxa global de corresponsals, arribem a cada racó del món, creixent exponencialment i superant les expectatives dels nostres clients dia rere dia. Tot i que el transport de darrera milla continua sent la nostra signatura, l'evolució de les necessitats dels nostres clients ens ha impulsat a estendre la nostra presència molt més enllà dels confins europeus.

El compromís amb la qualitat del nostre servei fa que, en situacions crítiques, els clients confiïn en GTT sabent que complirem. La nostra trajectòria està marcada per la fidelitat dels nostres clients, que valoren no només la solució efectiva als seus reptes, sinó també la manera en què afrontem qualsevol contratemps durant el transport. Això ens motiva a seguir superant-nos cada dia, garantint la puntualitat i eficàcia de les nostres entregues. Apreciem profundament aquest reconeixement i continuarem treballant amb dedicació per mantenir la vostra confiança en els serveis de GTT. 

Amb tot el nostre agraïment.

Punts de Recollida i Entrega de GTT

Descobreix els nostres punts estratègics de recollida i entrega a Barcelona, Andorra i Toulouse. Optimitza les teves operacions logístiques amb GTT, garantint eficiència i cobertura en aquestes zones clau.

Aquesta web utilitza cookies.

OK !