Política de Privacitat de GTT Gestió Transport i Trànsit

Introducció

A GTT Gestió Transport i Trànsit, la confidencialitat i la seguretat de les dades personals dels nostres usuaris són una prioritat absoluta. Ens comprometem a protegir la privacitat i a garantir un ús responsable i segur de la informació personal recopilada durant la navegació i l'ús dels nostres serveis.

Recopilació de la Informació

Durant la teva interacció amb els nostres serveis, podríem sol·licitar-te que ens proporciones informació personal que pot incloure, però no es limita a, el teu nom, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça física. Aquesta recopilació de dades es realitza amb l'objectiu de millorar la qualitat dels nostres serveis i d'optimitzar la teva experiència com a usuari.

Us de la Informació

La informació que recopilem es utilitza per diverses finalitats:

Millorar els nostres serveis: Utilitzem la informació per adaptar els nostres serveis a les teves necessitats i preferències, així com per a desenvolupar noves funcionalitats.
Comunicació: Podem utilitzar les teves dades per enviar-te informació rellevant sobre canvis en els nostres serveis, novetats o avisos de seguretat.
Suport tècnic: En cas que necessitis assistència amb algun dels nostres serveis, la informació proporcionada serà essencial per oferir-te suport efectiu.

Divulgació de la Informació

Ens comprometem a no compartir, vendre ni distribuir la teva informació personal a tercers sense el teu consentiment explícit, tret que estiguem obligats per llei a fer-ho. En situacions on la col·laboració amb tercers sigui necessària per a l'oferta de serveis addicionals, t'informarem prèviament i sol·licitarem la teva autorització.

Seguretat de la Informació

Implementem mesures de seguretat tècniques i organitzatives d'avantguarda per protegir les teves dades personals contra l'accés no autoritzat, la modificació, divulgació o destrucció. El nostre compromís amb la seguretat de la informació es manté en revisió contínua per assegurar la protecció efectiva de les teves dades.

Privacitat de Menors

Els serveis de GTT Gestió Transport i Trànsit no estan dirigits a menors de 18 anys. No recopilem intencionadament informació personal de menors. Si esdevé que un menor ens ha proporcionat dades personals sense consentiment parental, prendrem mesures per eliminar aquesta informació dels nostres sistemes.

Canvis en la Política de Privacitat

La nostra Política de Privacitat pot ser actualitzada periòdicament. Qualsevol canvi serà comunicat a través del nostre lloc web o mitjançant correu electrònic, assegurant que estiguis sempre informat sobre quina informació recopilem, com la utilitzem i en quines circumstàncies, si n'hi ha, la compartim.

Contacte

Si tens qualsevol dubte o pregunta relacionada amb la nostra política de privacitat o el tractament de les teves dades personals, no dubtis a contactar-nos a través dels canals habilitats per aquest fi.

A GTT Gestió Transport i Trànsit, ens comprometem a mantenir un entorn segur i transparent en tot el que fa a la gestió de les teves dades personals. Confia en nosaltres per protegir la teva privacitat mentre t'oferim serveis de transport i logística de primer nivell.