ÀREA DE CLIENT

Consulta els teus documents directament al nostre portal d'accés privat.

Pots accedir al teu compte de client per consultar i descarregar els teus documents, albarans o factures des del nostre portal.

Gestiona Documentació de Transport i Logística Fàcilment

Accedeix a tota la teva documentació de manera fàcil i segura a través del nostre portal d'accés privat de GTT, el teu aliat en logística Andorra. Aquesta plataforma està dissenyada per facilitar-te la gestió i consulta de documents importants relacionats amb els teus proveïdors, transportistes, albarans, i molt més, convertint-se en la clau per a la gestió de transport de mercaderies.

Amb GTT, podràs descarregar factures, consultar albarans i tenir un seguiment del fret aeri i terrestre. Això permet optimitzar el temps i millorar l'eficiència logística de la teva organització, posant a la teva disposició eines com el seguiment de càrregues i gestió duanera simplificada. Entra ara i comença a gaudir d'una experiència més àgil i ordenada amb les teves gestions documentals en el transport internacional. Descobreix com el nostre portal pot ser el teu millor recurs per a enviaments ràpids i una logística eficient a Andorra.

Dona't d'alta al portal de GTT

Si encara no disposes d'un compte a la nostra plataforma, pots registrar-te fàcilment fent clic en aquest botó.