Preguntes freqüents

Aclarint els teus dubtes: Tot allò que necessites Saber en el nostre Apartat de Preguntes Freqüents

Quins tipus de serveis de transport ofereix GTT?

  GTT ofereix una àmplia gamma de serveis de transport, incloent opcions terrestres, marítimes i aèries , a més de solucions exprés i convencionals entre Barcelona, ​​Tolosa i Andorra.

GTT ofereix serveis d'emmagatzematge segur de mercaderies?

  Sí, oferim solucions d'emmagatzematge segur adaptades a les necessitats específiques de cada tipus de mercaderia, amb instal·lacions vigilades 24/7 .

És possible personalitzar els serveis de logística segons les meves necessitats específiques?

  Absolutament. GTT s'especialitza en oferir solucions logístiques personalitzades, adaptant-nos a les demandes específiques de cada client per garantir la màxima satisfacció .

Quines mesures de seguretat implementa GTT per protegir les mercaderies durant el transport i l'emmagatzematge?

  Implementem una política de seguretat integral que inclou vigilància per càmeres i sistemes dalarma.

Què tan ràpid puc esperar el lliurament del meu enviament?

  Oferim serveis exprés entre Barcelona, ​​Tolosa i Andorra en tan sols 6 hores , a més d'altres opcions ràpides i fiables per a destinacions internacionals.

Com calcula GTT els costos d'enviament?

  Els costos es calculen en funció del pes, les dimensions, el tipus de servei seleccionat i la distància de l'enviament. Proporcionem cotitzacions detallades i transparents per evitar sorpreses.

GTT ofereix assegurances per a les mercaderies transportades?

  Sí, oferim opcions d' assegurances per cobrir les mercaderies contra qualsevol eventualitat durant el transport i l'emmagatzematge.

Com puc obtenir una cotització per a un servei de transport o logística?

  Podeu sol·licitar una cotització a través de la nostra pàgina web, trucant al nostre servei d'atenció al client o enviant un correu electrònic amb els detalls del vostre enviament.

GTT té experiència en logística per a esdeveniments especials o projectes grans?

  Comptem amb una àmplia experiència en la gestió logística d´esdeveniments especials i projectes de gran envergadura, oferint solucions integrals i personalitzades.

Què passa si el meu enviament es retarda?

  En cas de retards, el nostre equip es comunicarà immediatament per informar-lo sobre la situació i treballar en una solució. La nostra prioritat és minimitzar qualsevol inconvenient.

Com puc contactar amb GTT per a assistència o consultes?

  Pots contactar-nos a través del nostre número de telèfon, aplicació mòbil, correu electrònic o visitant la nostra oficina principal a Andorra per a qualsevol assistència o consulta.

GTT gestiona la logística de devolucions?

Sí, oferint un procés eficient i sense complicacions per garantir la satisfacció del client.

Què fa GTT diferent d'altres empreses de logística i transport?

  El nostre compromís amb la personalització, la seguretat, la rapidesa en el transport, l'eficiència i la nostra capacitat per oferir solucions logístiques integrals i adaptades fan de GTT una elecció preferent al sector.

Quins són els mètodes de pagament acceptats?  

Acceptem pagaments amb targeta de crèdit, transferències bancàries i PayPal.

Ofereixen enviament internacional?

Sí, oferim enviament internacional a través dels nostres corresponsals internacionals fiables . El temps de lliurament pot variar segons el país de destinació.

Tenen servei al client disponible les 24 hores?

El nostre equip de servei al client està disponible de dilluns a divendres de 8:00 am a 6:00 pm. Per a consultes fora d'aquest horari, si us plau envieu-nos un correu electrònic i us respondrem el més aviat possible.

Contacta'ns per a una gestió de transport eficient!

A G.T.T. ens dediquem a proporcionar serveis logístics de transport de alta qualitat. Des del transport de càrrega fins a la gestió de flotes, estem compromesos a oferir solucions eficients i fiables per satisfer les teves necessitats de transport. Posat en contacte amb nosaltres avui mateix per obtenir més informació sobre com podem ajudar-te!

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y Google política de privacidad y Términos de servicio aplicar.