Preguntes freqüents

Tot allò que necessita saber sobre GTT

Quins tipus de serveis de transport ofereix GTT?

  GTT ofereix una àmplia gamma de serveis de transport, incloent opcions terrestres, marítimes i aèries , a més de solucions exprés i convencionals entre Barcelona, ​​Tolosa i Andorra.

GTT ofereix serveis d'emmagatzematge segur de mercaderies?

  Sí, oferim solucions d'emmagatzematge segur adaptades a les necessitats específiques de cada tipus de mercaderia, amb instal·lacions vigilades 24/7 .

És possible personalitzar els serveis de logística segons les meves necessitats específiques?

  Absolutament. GTT s'especialitza en oferir solucions logístiques personalitzades, adaptant-nos a les demandes específiques de cada client per garantir la màxima satisfacció .

Quines mesures de seguretat implementa GTT per protegir les mercaderies durant el transport i l'emmagatzematge?

  Implementem una política de seguretat integral que inclou vigilància per càmeres i sistemes dalarma.

Què tan ràpid puc esperar el lliurament del meu enviament?

  Oferim serveis exprés entre Barcelona, ​​Tolosa i Andorra en tan sols 6 hores , a més d'altres opcions ràpides i fiables per a destinacions internacionals.

Com calcula GTT els costos d'enviament?

  Els costos es calculen en funció del pes, les dimensions, el tipus de servei seleccionat i la distància de l'enviament. Proporcionem cotitzacions detallades i transparents per evitar sorpreses.

GTT ofereix assegurances per a les mercaderies transportades?

  Sí, oferim opcions d' assegurances per cobrir les mercaderies contra qualsevol eventualitat durant el transport i l'emmagatzematge.

Com puc obtenir una cotització per a un servei de transport o logística?

  Podeu sol·licitar una cotització a través de la nostra pàgina web, trucant al nostre servei d'atenció al client o enviant un correu electrònic amb els detalls del vostre enviament.

GTT té experiència en logística per a esdeveniments especials o projectes grans?

  Comptem amb una àmplia experiència en la gestió logística d´esdeveniments especials i projectes de gran envergadura, oferint solucions integrals i personalitzades.

Què passa si el meu enviament es retarda?

  En cas de retards, el nostre equip es comunicarà immediatament per informar-lo sobre la situació i treballar en una solució. La nostra prioritat és minimitzar qualsevol inconvenient.

Com puc contactar amb GTT per a assistència o consultes?

  Pots contactar-nos a través del nostre número de telèfon, aplicació mòbil, correu electrònic o visitant la nostra oficina principal a Andorra per a qualsevol assistència o consulta.

GTT gestiona la logística de devolucions?

Sí, oferint un procés eficient i sense complicacions per garantir la satisfacció del client.

Què fa GTT diferent d'altres empreses de logística i transport?

  El nostre compromís amb la personalització, la seguretat, la rapidesa en el transport, l'eficiència i la nostra capacitat per oferir solucions logístiques integrals i adaptades fan de GTT una elecció preferent al sector.

Quins són els mètodes de pagament acceptats?  

Acceptem pagaments per rebut bancari, transferències bancàries i xec.

Ofereixen enviament internacional?

Sí, oferim enviament internacional a través dels nostres corresponsals internacionals fiables . El temps de lliurament pot variar segons el país de destinació.

Tenen servei al client disponible les 24 hores?

El nostre equip de servei al client està disponible de dilluns a divendres de 8:00 am a 6:00 pm. Per a consultes fora d'aquest horari, si us plau envieu-nos un correu electrònic i us respondrem el més aviat possible.

Consulti el nostre assistent I.A.

Conegui Psyche, el nostre assistent intel·ligent. Psyche està aquí per ajudar-lo amb qualsevol consulta sobre logística i transport cap a Andorra i des d'Andorra. No dubti més, consulti el nostre assistent I.A. i obtingui el suport que necessita!

Contacta'ns per a una gestió de transport eficient!

A G.T.T. ens dediquem a proporcionar serveis logístics de transport de alta qualitat. Des del transport de càrrega fins a la gestió de flotes, estem compromesos a oferir solucions eficients i fiables per satisfer les teves necessitats de transport. Posat en contacte amb nosaltres avui mateix per obtenir més informació sobre com podem ajudar-te!

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y Google política de privacidad y Términos de servicio aplicar.

Aquesta web utilitza cookies.

OK !