Trobi la Informació que Necessita a GTT

Per a consultes relacionades amb el transport, els nostres col·laboradors, màrqueting, recursos humans o suport comptable, pregunti'ns el que necessiti saber.

Truck and cars on the highway at sunset

Trànsit des d'Àsia i Amèrica

Per a consultes relacionades amb el transport, rutes des d'Àsia i Amèrica, amb destinació a Andorra.

Escrigui’ns un email!
a truck next to an airplane

Trànsit des d'Espanya

Per a consultes relacionades amb el transport, rutes des de Barcelona, ​​amb destinació a Andorra.

Escrigui’ns un email!
White truck in road at night

Trànsit des de França

Per a consultes relacionades amb el transport, rutes des de França, amb destinació a Andorra.

Escrigui’ns un email!
business accounter work with taxes and keyboard on black office desk top view space for text

Departament de comptabilitat

Ens encarreguem d'atendre les vostres consultes sobre facturació, albarans i qualsevol altre assumpte relacionat amb el departament de comptabilitat, incloent l'actualització de les vostres dades personals.

Escrigui’ns un email!
Large wharehouse with rows of shelves and goods boxes,

GTT Espanya - Suport logístic

Coordinació de proveïdors a Espanya.

Escrigui’ns un email!
Transportation, import-export and logistics concept, container truck, ship in port and freight cargo plane in transport and import-export commercial logistic, shipping business industry

GTT França - Suport logístic

Coordinació de proveïdors a França.

Escrigui’ns un email!
recursos humans GTT

Recursos Humans

Si està interessat/da en treballar amb nosaltres, envïi'ns el seu CV. A GTT valorem el talent i la dedicació. Uneixi’s al nostre equip!

Escrigui’ns un email!
Business, Technology, Internet and network concept . Young business man working on the tablet of the future , select the virtual screen : Digital Marketing

Departament de Marketing

El departament de Màrqueting i Comunicació de GTT està treballant per implementar un programa de màrqueting d'afiliats. Escrigui’ns per ser dels primers a conèixer els detalls quan estigui disponible i obtenir avantatges exclusius.

Escrigui’ns un email!

Programi una visita o trucada amb nosaltres

GTT: Connectant Andorra amb el Món a través de Solucions Logístiques Avançades

Trobi la Informació que Necessita a GTT per al seu Transport Internacional cap a Andorra. Si necessita assistència sobre logística d'Àsia a Andorra o serveis de trànsit França-Andorra, així com suport en transport Amèrica-Andorra, no dubti en contactar-nos via correu electrònic.

El nostre equip, expert en gestió duanera a Andorra, està preparat per oferir-li les millors solucions i l'assistència que requereixi. Tant si es tracta d'enviaments de mercaderies a Andorra com si te consultes logístiques, disposem dels operadors logístics internacionals per assegurar una gestió òptima de les seves necessitats, incloent solucions de transport transfronterer.

A GTT, el nostre compromís és proporcionar-li tot el suport necessari per facilitar el seu trànsit de mercaderies des d'Àsia, Amèrica, Espanya, França, i altres llocs, cap a Andorra.

Aquesta web utilitza cookies.

OK !