Troba la Informació que Necessites a GTT

Per a consultes relacionades amb el transport des d'Àsia i Amèrica cap a Andorra, o qualsevol altra qüestió logística, si us plau, contacta el departament corresponent enviant un correu electrònic. Estem aquí per ajudar-te a trobar la informació i assistència que necessitis en els àmbits de trànsit des de Espanya, França i altres serveis com el suport comptable.

business with tablet of worldwide cargo transport or global business commerce concept or import-export commercial logistic ,shipping business (Elements of this image furnished by NASA)

Trànsit des d'Àsia i Amèrica

Per a consultes relacionades amb el transport, rutes des d'Àsia i Amèrica, amb destinació a Andorra.

Escriu-nos un mail
a truck next to an airplane

Trànsit des d'Espanya

Per a consultes relacionades amb el transport, rutes des de Barcelona, ​​amb destinació a Andorra.

Escriu-nos un Email
White truck in road at night

Trànsit des de França

Per a consultes relacionades amb el transport, rutes des de França, amb destinació a Andorra.

Escriu-nos un Email
business accounter work with taxes and keyboard on black office desk top view space for text

Departament de comptabilitat

Ens encarreguem d'atendre les vostres consultes sobre facturació, albarans i qualsevol altre assumpte relacionat amb el departament de comptabilitat, incloent l'actualització de les vostres dades personals.

Escriu-nos un Email
Large wharehouse with rows of shelves and goods boxes,

GTT Espanya - Suport logístic

Coordinació de proveïdors a Espanya.

Escriu-nos un Email
Transportation, import-export and logistics concept, container truck, ship in port and freight cargo plane in transport and import-export commercial logistic, shipping business industry

GTT França - Suport logístic

Coordinació de proveïdors a França.

Escriu-nos un Email

GTT: Connectant Andorra amb el Món a través de Solucions Logístiques Avançades

Troba la Informació que Necessites a GTT per al Teu Transport Internacional cap a Andorra. Si necessites assistència sobre logística d'Àsia a Andorra o serveis de trànsit França-Andorra, així com suport en transport Amèrica-Andorra, no dubtis a contactar-nos via correu electrònic.

El nostre equip, expert en gestió duanera a Andorra, està preparat per oferir-te les millors solucions i l'assistència que requereixes. Tant si es tracta d'enviaments de mercaderies a Andorra com si tens consultes logístiques, disposem dels operadors logístics internacionals per assegurar una gestió òptima de les teves necessitats, incloent solucions de transport transfronterer.

A GTT, el nostre compromís és proporcionar-te tot el suport necessari per facilitar el teu trànsit de mercaderies des d'Àsia, Amèrica, Espanya, França, i altres llocs, cap a Andorra.