Revolucionant la Logística: Com CargoShare i CargoAlerts de GTT Redefineixen el Transport de Mercaderies

Mar 22, 2024Por Susagna Martinez
Susagna Martinez

GTT s'enorgulleix d'anunciar la seva propera meta revolucionària al món de la logística i el transport de mercaderies: la implementació de CargoShare i CargoAlerts, dues plataformes innovadores destinades a transformar el sector. Inspirant-se en l'economia compartida, aquest projecte no sols cerca optimitzar l'ús dels nostres recursos de transport sinó també promoure un futur més sostenible. Vegem més de prop com aquests desenvolupaments marcaran un abans i un després a la nostra operativa logística.

CargoShare: El Futur del Transport Compartit de Mercaderies

El nostre objectiu amb CargoShare és simplificar el transport de mercaderies fent-ho tan accessible i eficient com compartir un viatge amb cotxe. Aquesta plataforma permetrà als nostres clients aprofitar l'espai no utilitzat als nostres camions, facilitant així una optimització sense precedents en termes de costos i temps de lliurament. Mitjançant l'ús d'avançades tecnologies d'intel·ligència artificial, CargoShare garantirà que cada centímetre d'espai als nostres vehicles sigui utilitzat de la manera més eficient possible, beneficiant tant la nostra operativa com el medi ambient.

CargoAlerts: Ofertes en Temps Real per a Màxima Eficiència

En paral·lel, CargoAlerts es posicionarà com a complement perfecte, aprofitant algoritmes d'aprenentatge automàtic per identificar oportunitats de càrrega i enviar notificacions instantànies sobre disponibilitat d'espai. Això permetrà als nostres clients fer ús de tarifes preferencials i assegurar l'enviament de les mercaderies de manera ràpida i econòmica. CargoAlerts representa un pas significatiu cap a una logística més dinàmica i adaptable, preparada per respondre a les necessitats del mercat en temps real.

Transportation import export concept,Man hand holding cell phone or tablet  automate wireless for control drlivery shipment

El nostre Compromís amb la Innovació i la Sostenibilitat


Amb la implementació de CargoShare i CargoAlerts, GTT es compromet a:

- Reduir els costos operatius i de transport per als nostres clients, oferint solucions que s'adapten dinàmicament a les vostres necessitats.

- Minimitzar la nostra empremta de carboni , promovent un transport de mercaderies més net i sostenible.

- Millorar l'eficiència de la nostra flota , optimitzant cada entrega per aprofitar al màxim cada viatge.

Aquest projecte s´alinea perfectament amb la nostra missió de liderar la evolució logística, no només seguint les tendències sinó definint-les. Estem entusiasmats per l'oportunitat d'oferir als nostres clients i al planeta un servei que reflecteixi el nostre compromís amb excel·lència i responsabilitat ambiental.

Sand running through the shape of hourglass on table with banknotes and coins of international currency. Time investment and retirement saving. Urgency countdown timer for business deadline concept

Avantatges de CargoShare i CargoAlerts per als Clients

Estalvi de Costos Significatiu: En permetre als clients compartir l'espai de càrrega disponible als nostres camions, CargoShare redueix dràsticament els costos de transport. Aquesta eficiència en l‟ús de l‟espai no només fa que l‟enviament de mercaderies sigui més econòmic sinó també més sostenible.

Informació a Temps Real sobre Espai Disponible: CargoAlerts canvia les regles del joc en oferir als nostres clients notificacions en temps real sobre l'espai disponible als nostres camions. Aquesta capacitat de reacció instantània assegura que mai no es perdi l'oportunitat d'enviar mercaderies de manera eficient, aprofitant ofertes exclusives.

Notificacions Personalitzades a través de l'Aplicació Mòbil: Amb la nostra aplicació mòbil, els clients estan constantment informats sobre tot allò relacionat amb les seves operacions de transport amb GTT. Des de alertes sobre espai lliure fins a actualitzacions sobre l'estat de l'enviament, la nostra tecnologia garanteix que els clients tinguin tota la informació que necessiten a l'abast de la mà.

Incorporant la Tecnologia al Servei del Client

La integració de CargoShare i CargoAlerts a la nostra plataforma no és simplement una millora tecnològica; és un compromís amb la creació de valor per als nostres clients. En adoptar aquestes solucions:

- Optimitzem cada aspecte de la logística de transport, des de la planificació fins al lliurament, garantint una experiència sense fissures.

- Promovem un enfocament proactiu cap a la gestió logística, permetent als clients planificar amb més precisió i eficàcia gràcies a la informació actualitzada i rellevant.

- Reforcem el nostre compromís amb la sostenibilitat, oferint solucions que no només beneficien els nostres clients sinó també el planeta.

Aerial photograph of a highway curved in a circle and parking.

Cap a un futur logístic més intel·ligent i connectat


GTT està a l'avantguarda de la transformació logística, i amb la introducció de CargoShare i CargoAlerts, reafirmem el nostre lideratge al sector. Aquest projecte representa un pas endavant en el nostre afany per oferir serveis que no només compleixen amb les expectatives dels nostres clients sinó que les superen.

A GTT estem compromesos amb innovar i millorar contínuament per assegurar que els nostres clients sempre tinguin accés a les solucions logístiques més eficients, econòmiques i sostenibles. Uneix-te a nosaltres en aquesta emocionant travessia cap a un futur logístic més intel·ligent i connectat.

Propers Passos

En els propers mesos, ens centrarem en finalitzar el desenvolupament d'aquestes plataformes i en realitzar proves pilot per garantir la seva perfecta integració a la nostra operativa actual. 

Convidem tots els nostres clients i socis a estar atents a les properes actualitzacions ia preparar-se per formar part d'aquesta emocionant revolució logística. Junts, podem fer que el transport de mercaderies sigui més eficient, econòmic i sostenible. Benvinguts al futur de la logística amb GTT.